Foredrag med Svend Prytz og Kristian Winge

Kære DSLF-medlemmer,

Vi indkalder til foredrag i DSLF, hvor Kristian Winge og Svend Prytz vil tale om Stemme- og taleproblemer samt synkemotoriske vanskeligheder hos patienter med Parkinsons sygdom og deres mulige medikamentelle behandling.

Foredragsholdere: Kristian Winge og Svend Prytz.

Tid: torsdag d. 22. september, klokken 17-20.

Sted: Bispebjerg hospital, undervisningsbygningen (Sygeplejerskolen), mødelokale 6. Tag indkørsel fra Tuborgvej. Undervisningsbygningen har vist indgangsnummer 52. Se kort: http://www.bispebjerghospital.dk/menu/Om+Bispebjerg+Hospital/Praktisk+information/Kort-over-Bispebjerg-Hospital.htm

Titel: Stemme- og taleproblemer samt synkemotoriske vanskeligheder hos patienter med Parkinsons sygdom og deres mulige medikamentelle behandling.

Venlig hilsen,

DSLF’s bestyrelse