Generalforsamling med foredrag

DSLF – Dansk Selskab for Logopædi og Foniatri- indbyder til generalforsamling fredag den 23. februar kl. 17.00-20.00 på        CSV, Frankrigsgade 4, 2300 Kbh. S

Kære medlemmer og kære alle jer som overvejer at melde jer ind i selskabet eller bare har lyst til et fantastisk fagligt input.

Fredag den 23. februar kl. 17-20 på CSV, Frankrigsgade 4, 2300 Kbh. S er dørene åben for vores årlige generalforsamling. CSV ligger 7 min. gang fra metro – Amagerbro station.

I år har vi den store glæde at skulle høre oplæg fra psykolog Cecilia Brynskov. Emnet er

IQ-testning af børn med autismespektrumforstyrrelse og begrænset eller intet talesprog.”

Cecilia bor i Århus og er ejer af Autismeklinikken. Cecilia har speciale i børn med autismespektrumforstyrrelser, som har udfordringer på det verbale sprog. DSLF vil gerne sætte spot på hvordan børnene uden talesprog får stillet psykiatriske diagnoser på baggrund af tests. Mange børn uden mulighed for at kommunikere verbalt testes med tests, der kræver et verbal sprog. Det mener vi, kan give et misvisende billede af deres faktiske kunnen. Cecilia arbejder ud fra nonverbal testing af børn uden talesprog og hun vejleder forældre, personale og kolleger i specialædagogiske/psykologiske tiltag til denne børnegruppe.

Programmet for aftenen

Kl. 17.00-18.30: Cecilia Brynskov

Kl. 18.30-18.45: Pause. Der er kaffe og the samt lidt mindre snack

Kl. 18.45-19.00: Velkomst v/ bestyrelsesformand Gohar Bossen.

Kl. 19.00-20.30: Generalforsamling: valg af drigent, valg af referent. Formandens beretning, regnskab og budget, fastsættelse af kontingent, indkomne forslag, valg af formand og bestyrelsesposter. og Evt.

Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 25. januar 2018.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen DSLF